Werkwijze

Zo gaan wij voor u te werk bij een characterdesign!

vrijblijvend advies

EEN EERSTE INTAKE

We starten altijd met het in kaart brengen van uw wensen, indien gewenst doen we dit in een persoonlijk overleg. Vervolgens gaan we onze jarenlange ervaring op het gebied van characterdesign gebruiken om tot een eerste idee te komen. Wanneer dit idee u aanspreekt starten we met een eerste, vrijblijvende, concept.
van concept tot eindresultaat

VAN CONCEPT NAAR EINDRESULTAAT

U ontvangt van ons het eerste concept waarna een eventuele revisieronde plaatsvindt. Nadat de schets is goedgekeurd, kleuren we het geheel naar wens in en werken we naar het eindresultaat toe. Pas wanneer u vervolgens geheel tevreden bent, leveren we uw mascotte / character of artwork in verschillende gewenste bestandformats aan.
uw character is altijd direct uw eigendom

UW CHARACTER IS ALTIJD DIRECT UW EIGENDOM

Dit klinkt heel logisch en dat is het volgens ook ons. Wij tekenen een character of artwork in uw opdracht en daar betaald u voor. Het is dan ook logisch dat het character vervolgens uw eigendom wordt. Helaas is dit bij veel ontwerpers, tekenbureaus niet het geval en moet u achteraf ook nog betalen voor de eigendomsoverdracht. Bij Alive Artwork bent u na het voldoen van de factuur direct eigenaar van al het artwork!