Werkwijze

Zo gaan wij voor u te werk!

vrijblijvend advies

VRIJBLIJVEND ADVIES

Het tot leven brengen van een mascotte / character, en bijbehorend artwork, dat helemaal past bij uw onderneming, is iets waar we al meer dan 12 jaar ervaring in hebben. Samen met u kijken we naar de gewenste looks en karaktereigenschappen, zodat het character helemaal past bij de uitstraling van uw onderneming. Ons advies is uiteraard helemaal vrijblijvend, net zoals de eerste gratis schets.
van concept tot eindresultaat

VAN CONCEPT NAAR EINDRESULTAAT

Aan de hand van uw omschrijving tekenen we eerst één of meerdere conceptschetsen. Deze leggen we aan u voor, waarna u aangeeft met welk concept we verder gaan. Eventueel gewenste aanpassingen maken we direct om zodoende tot een definitieve schets te komen. Daarna kleuren we het geheel naar wens in en werken we naar het eindresultaat toe. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook en leveren we uw mascotte / character of artwork in verschillende bestand formats aan.
uw character is altijd direct uw eigendom

UW CHARACTER IS ALTIJD DIRECT UW EIGENDOM

Dit klinkt heel logisch en dat is het volgens ook ons. Wij tekenen een character of artwork in uw opdracht en daar betaald u voor. Het is dan ook logisch dat het character direct uw eigendom wordt. Helaas is dit bij veel ontwerpers, tekenbureaus niet het geval en moet u naast de kosten voor het tekenwerk achteraf ook nog betalen voor eigendomsoverdracht. Bij Alive-Tekenstudio bent u na het voldoen van de factuur direct eigenaar van al het artwork!